Vragen? 088 - 472 15 25 (lokaal tarief)

Afvalsoorten

Voor elk afvalsoort een geschikte container!

Via Bouwmaat-afval.nl kunt u extra voordelig containers huren voor elk type afval. Klik op het afvalsoort om te bekijken wat u wel en niet in de container mag plaatsen.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste container? Neem dan contact op met onze klantenservice of gebruik onze advieswidget op de homepage.

 

Container -huren -bouwensloopBouw afval

Gaat u voor uw klant verbouwen of renoveren? Kies dan voor een container gerschikt voor bouw afval. U mag hier gemengd afval in plaatsen.

LEES VERDER>

 

 

 

Container -huren -huisraad

Grofvuil

Woning of pand ontruimen? In onze grofvuil containers kunt u huisraad plaatsen. Ideaal voor afval dat niet door de gemeente wordt opgehaald.

 LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -schoonpuinSchoon puin, beton en tegels

Heeft u een muurtje gesloopt en alleen afval dat bestaat uit beton, tegels of hard puin? Dan kunt u een afvalcontainer huren voor schoon puin.

LEES VERDER>

 

 

 

 Containerhuren -houtafvalHoutafval

Is er tijdens de verbouwing veel houtafval vrij gekomen. Huur dan nu een houtcontainer. Deze container is geschikt voor spaanplaat, hardhout, pallets of hardboard.

LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -tuinhoutTuinhout

schuttingen, bielzen, beschoeiingen of een tuinhuisje. Ideaal voor tuinprojecten waarbij oud hout vervangen moet worden.

LEES VERDER>

 

 

 

Containerhuren -groenafvalGroen afval

Meest verhuurd onder Hoveniers; onze groen afval containers. Geschikt voor snoeiwerk en het verwijderen van dood of oud groen.

LEES VERDER>

 

 

 

Grond

Grond, zand en graszoden

Onze grond containers kunt u gebruiken voor het afgraven van percelen, opknappen van tuinen of het laten afvoeren van overbodig zand.

LEES VERDER>

 

 

 

 DakleerGemengd dakafval

Heeft u een stuk dak gesloopt, dakleer of dakgrind? Dit kunt u afvoeren door het huren van een afvalcontainer voor gemengd dakafval.

LEES VERDER>