Vragen? 088 - 472 15 25 (lokaal tarief)

Overige vragen en antwoorden

Overige vragen en antwoorden

Hoe lang mag de container blijven staan?

De container mag maximaal 4 weken blijven staan. Wilt u de container langer huren berekenen wij u een huurbedrag per maand. De tarieven kunt u opvragen bij onze klantenservice.

Indien u een container huurt voor een langere periode. Bijvoorbeeld bij uw werkpplaats of eigen terrein. gaan we uit van de onderstaande huurprijzen:

3m3 € 30,- 
6m3 € 38,- 
10m3 open € 61,-
10m3 dicht € 68,-

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW

Waarom mag ik tot 20 cm boven de rand van de container vullen?

Hiervoor zijn twee redenen:

Veiligheid: wij willen voorkomen dat het afval tijdens transport van de wagen af valt met alle gevolgen van dien.

Kosten: u betaalt een all-in tarief voor uw bouwcontainer van bijvoorbeeld 6 m3. Indien deze wordt gevuld met een 'kop erop' van nog eens 2 m3 kan dat financieel gezien niet uit.  

Container ophalen

Login bij "mijn account" om een ophaalopdracht of wisselopdracht door te geven of een nieuwe container te bestelling. Of neem contact op met de klantenservice 088 - 472 15 25 (lokaal tarief) 

Bij het ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn. Als de chauffeur bij de container kan komen en zonder belemmeringen op de vrachtwagen kan zetten, kan hij de container naar behoren meenemen. Wanneer dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt een loze rit in rekening te brengen. De kosten bedragen hiervoor € 95,04 (ex BTW)

Indien uw vraag en antwoord hier niet bij staat of u twijfelt over de afvalsoorten die niet via Bouwmaat-afval.nl mag worden afgevoerd? Bel onze deskundige klantenservcie  088 - 472 15 25.